Witam społeczność!
Wracam z urlopu. Myślę że musiałem się troszkę zdystansować od forum, by przypomnieć sobie na nowo, po co to robię.
Nadal mam wizję tego, jak rozwinie się to forum i nadal chcę uparcie iść do prozdu.
Szybkie info odnośnie tego, czego możecie się spodziewać, w najbliższych dniach
do końca miesiąca
Po 1. Duża aktualizacja stylów forum,
Przygotowuję odświeżoną wersję obecnego stylu, która załata wszystkie błędy,
takie jak
Po 2. Dodatkowe zmiany graficzne:
Będą tam się znajdować wszystkie najświeższe informacje na temat forum, konkursy itp
w najbliższej przyszłości, na forum będzie się wchodzić właśnie przez tą stronę.
Marcowe plany:
1. Zaległe postanowienia!
W tym miesiącu chciałbym wywiązać się z wszystkich obietnic, które zapowiedziałem w kalendarzu adwentowym,
między innymi:
+ nowe, długo zapowiadane, goblińskie ikonki!
Wszystko zrealizowane od nowa - na bazie starego pomysłu. Będzie to nowy - główny wzór gobliński.
Piracka Łajba zostanie, jako alternatywna opcja, o to nie musicie się martwić -
a więc będzie aż 6 głównych motywów, ze swoimi nocnymi wersjami![;] ;]](http://www.goblinfactory.pl/images/smiles/gf3.png)
![[Obrazek: Adwent.PNG]](https://cdn.discordapp.com/attachments/490187973149589515/653258685220519947/Adwent.PNG)
3. Odpalamy promocję
Jeszcze przed wprowadzeniem wszystkich zmian, obiecuję, że zajmiemy się promocją! Tak, jak ze wszystkim innym,
zrobimy ją w 100% profesjonalnie i zadbamy o każdy szczegół.
Promocja rozpocznie się od discorda - przez facebooka, na instagramie i tweeterze kończąc. Każde media, w momencie otwarcia, będzie
stale rozwijane.
4. Gobliński kurs - część 1 (adept)
Zaczniemy realizować swój program - nauczania nowych osób modowania, tak aby mogły zacząć tworzyć swoje modyfikacje.
W marcu powinien się ukazać kompletny poradnik, dla osób rozpoczynających swoją przygodę, lub wracających
do edytora po długiej przerwie,
w prosty i przyjazny sposób, tłumacząc krok po kroku, jak zapoznać się z edytorem i tworzyć wyzwalacze.
5. Zaczniemy rozwijać nasz role-play
Premiera będzie zapowiedziana dopiero na kwiecień, ale już w marcu będziecie mogli
zapoznać się z tym, jak będzie wyglądał w finalnej wersji
Rzeczy jest sporo, jednak wiem, do czego jestem zdolny, kiedy się uprę.
Przez najbliższy miesiąc, dwa planuję poświęcić forum tyle czasu ile to będzie potrzebne, żeby wyglądało tak - jak należy.
Tyle ode mnie - oczekujcie zmian. Miłego

Wracam z urlopu. Myślę że musiałem się troszkę zdystansować od forum, by przypomnieć sobie na nowo, po co to robię.
Nadal mam wizję tego, jak rozwinie się to forum i nadal chcę uparcie iść do prozdu.
Szybkie info odnośnie tego, czego możecie się spodziewać, w najbliższych dniach

do końca miesiąca
Po 1. Duża aktualizacja stylów forum,
Przygotowuję odświeżoną wersję obecnego stylu, która załata wszystkie błędy,
takie jak
- • zbugowany panel emotek
- • mobilną wersje
- • przywrócenie opcji wyboru pełnej i szybkiej edycji
- • przywrócenie podziekowań
- • masę mniejszych niedoróbek
- • odświeżenie całego stylu wątków
- • aktualizacja panelu użytkownika
- • naprawienie głównej tablicy
- • naprawi listy punktowane i numerowane
- • wraca stara ikona strony forum
- • nocny, dzienny motyw
- • odświeżone loga stylów
- • nowe opcje w tabelach, na głównej stronie
- • tablice będą od razu ukrywane
- • nowa kolorystyka edytora tekstu, w każdym z motywów
- • dodatkowe menu z opcjami
Po 2. Dodatkowe zmiany graficzne:
- • update emoji forumowych
- • nowe ikony postów
- • dodam wyświetlanie awataru, ostatnio aktywnej osoby (plugin)
- • update ikon działów, we wszystkich stylach
Będą tam się znajdować wszystkie najświeższe informacje na temat forum, konkursy itp
w najbliższej przyszłości, na forum będzie się wchodzić właśnie przez tą stronę.
Marcowe plany:
1. Zaległe postanowienia!
W tym miesiącu chciałbym wywiązać się z wszystkich obietnic, które zapowiedziałem w kalendarzu adwentowym,
między innymi:
- • odświeżone odznaki
- • nowy, dodatkowy styl
- • ukończenie strony promocyjnej, na wix.com
- • pierwszy, grywalny projekt
- • przygotowanie i odpalenie social-mediów dla forum
+ nowe, długo zapowiadane, goblińskie ikonki!
Wszystko zrealizowane od nowa - na bazie starego pomysłu. Będzie to nowy - główny wzór gobliński.
Piracka Łajba zostanie, jako alternatywna opcja, o to nie musicie się martwić -
a więc będzie aż 6 głównych motywów, ze swoimi nocnymi wersjami
![;] ;]](http://www.goblinfactory.pl/images/smiles/gf3.png)
3. Odpalamy promocję
Jeszcze przed wprowadzeniem wszystkich zmian, obiecuję, że zajmiemy się promocją! Tak, jak ze wszystkim innym,
zrobimy ją w 100% profesjonalnie i zadbamy o każdy szczegół.
Promocja rozpocznie się od discorda - przez facebooka, na instagramie i tweeterze kończąc. Każde media, w momencie otwarcia, będzie
stale rozwijane.
4. Gobliński kurs - część 1 (adept)
Zaczniemy realizować swój program - nauczania nowych osób modowania, tak aby mogły zacząć tworzyć swoje modyfikacje.
W marcu powinien się ukazać kompletny poradnik, dla osób rozpoczynających swoją przygodę, lub wracających
do edytora po długiej przerwie,
w prosty i przyjazny sposób, tłumacząc krok po kroku, jak zapoznać się z edytorem i tworzyć wyzwalacze.
5. Zaczniemy rozwijać nasz role-play
Premiera będzie zapowiedziana dopiero na kwiecień, ale już w marcu będziecie mogli
zapoznać się z tym, jak będzie wyglądał w finalnej wersji
Rzeczy jest sporo, jednak wiem, do czego jestem zdolny, kiedy się uprę.
Przez najbliższy miesiąc, dwa planuję poświęcić forum tyle czasu ile to będzie potrzebne, żeby wyglądało tak - jak należy.
Tyle ode mnie - oczekujcie zmian. Miłego